Dinsdag 23 mei, was het weer zo ver! De derde editie van het alumnidiner, georganiseerd door ESHPMa – Erasmus School of Health Policy & Management alumnivereniging in samenwerking Erasmus School of Health Policy & Management.

Maar liefst 200 alumni waren aanwezig bij de Stadshaven Brouwerij Rotterdam. De avond bood een mooie gelegenheid voor het weerzien met bekenden en het leren kennen van onbekende alumni, onder het genot van een heerlijk diner en speciaal biertjes 🍻 .

De avond werd geopend door avondvoorzitter Gimon de Graaf, visiting fellow bij ESHPM. Gevolgd door een inhoudelijk presentatie gegeven door Julie Vancoppenolle, werkzaam als promovenda bij het Nederlandse Kankerinstituut en alumni ESHPMa – Erasmus School of Health Policy & Management alumnivereniging. Tijdens haar presentatie ging zij in op de toegankelijkheid van innovatieve kankermedicijnen 💊 in Europa. Verder was er een quiz, waarbij de alumni allerlei vragen ⁉ kregen over het zorgsysteem en (soms wat weggezakte kennis) over de studie.

Wij hebben erg genoten en willen iedereen bedanken voor de geslaagde avond!

Geen ALT-tekst opgegeven voor deze afbeelding