ESHPMa is groter dan alleen haar leden

Om onze ambities waar te kunnen maken zoekt de ESHPMa de samenwerking op met diverse partijen.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

De samenwerking met Erasmus School of Health Policy & Management is voor de ESHPMa belangrijk. Niet alleen omdat alle leden hier hun basis hebben liggen; ook vanwege de verbinding tussen de wetenschap en het werkveld.

Voor informatie: www.eur.nl/eshpm

SHARE Faculty Association

Samenwerking met de faculteitsvereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent verbondenheid met onze toekomstige leden en het delen van ervaringen uit het werkveld. Voor de jonge alumnus is de volgende stap in hun carrière minder groot als zij al kennis hebben kunnen maken met de ESHPMa, zien dat er veel mogelijkheden zijn binnen de gezondheidszorg na de studie en direct in contact kunnen komen met leden.

Voor informatie: www.share-fa.com

Santé Alumni Maastricht (SAM)

Santé Alumni Maastricht (SAM) is een alumnivereniging van de Universiteit van Maastricht. Zij is in 2014 ontstaan uit de aBBG (alumni Beleid & Beheer in de Gezondheidszorg), HSIA (Health Services Innovation Alumni) en Studievereniging Santé. De ESHPMa wil inspireren, kennis en ervaring delen in een breed netwerk van gezondheidswetenschappers; de samenwerking met SAM draagt hieraan bij. Veel leden van ESHPMa hebben immers ook gestudeerd in Maastricht en vice versa.

Voor informatie: www.samalumni.nl

‘Jong’-verenigingen

In de gezondheidszorg zijn diverse ‘jong’ afdelingen actief, zij organiseren evenals de ESHPMa activiteiten die vaak aansluiten bij de interesses van de ESHPMa. De ESHPMa onderhoudt contact met de jong-verenigingen om te kijken waar gebruik gemaakt kan worden van elkaars expertise en waar mogelijk samen een activiteit te organiseren. Op dit moment heeft ESHPMa contact met jong-Nza, jong-CIZ en jong-BMG (promovendi iBMG).