Over ons

De alumnivereniging ESHPM (ESHPMa) is met ruim 500 leden één van de grootste alumniverenigingen verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het netwerk bestaat uit hoogopgeleide professionals die affiniteit met de gezondheidszorg hebben. Onze leden zijn afgestudeerde gezondheidswetenschappers variërend van starters tot professionals.

ESHPMa (voorheen aBMG) is opgericht in 1995 met als doel een netwerk te creëren van afgestudeerde gezondheidswetenschappers die (grotendeels) werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Onze wortels liggen op de Erasmus Universiteit Rotterdam, bij de Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM). De alumnivereniging is sterk verbonden met de faculteit ESHPM (voorheen iBMG) en de faculteitsvereniging SHARE (voorheen FBMG).

ESHPMa organiseert verschillende activiteiten, van inhoudelijke colleges met ESHPM, tot bedrijfsbezoeken en ‘netwerk’ borrels. Eens in de 3 jaar organiseren we ook een congres voor leden, geïnteresseerden en studenten. Ook biedt ESHPMa haar leden toegang tot interessante vacatures in de gezondheidszorg via de vacatureservice.

Wil je meer over ons weten? Bezoek één van de vele bijeenkomsten! Of neem contact op met Pernette Gerla, voorzitter ESHPMa via voorzitter@eshpma.nl.

Bestuur

ma
ma

Pernette Gerla

Voorzitter

Bij ESHPMa creëren we een netwerk van afgestudeerde gezondheidswetenschappers die (grotendeels) werkzaam zijn in de gezondheidszorg.  Als voorzitter zet ik mij in voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van deze mooie alumni vereniging. Ik ben hiermee actief van de maandelijkse vergaderingen tot het verkennen en realiseren van samenwerkingsmogelijkheden. Suggesties en ideeën zijn bij mij altijd welkom, samen brengen we de vereniging steeds weer een stapje verder!

ma
ma

Hernany Silva Costa Melo

Secretaris

Als secretaris verzorg ik de up-to-date ledenadministratie, ledenwerving, interne communicatie en ESHPMa Nieuwsbrieven. Ook de ESHPMa Vacatureservice houd ik in de lucht, het exclusieve ledenbestand wordt waardevol benut. Ik ga graag naar de gave activiteiten die worden georganiseerd. Zie ik je daar?

ma
ma

Josephine van der Zande

Commissaris PR

Bij de ESHMPa heeft elk lid ‘iets’ met zorg. Het is inspirerend om in een andere context en vanuit verschillende perspectieven met zorg bezig te zijn. De ESPHMa streeft ernaar om interessante activiteiten te organiseren voor net afgestudeerden tot en met mid-carriers. PR & communicatie zet zich in voor de ledenwerving, communicatie en relatiebeheer.

ma
ma

Jovanca Hijdra

Penningmeester

Als penningmeester van de ESHPMa ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Ik vind het mooi op deze manier een bijdrage te leveren aan dit unieke netwerk in de zorg. Daarnaast is het mijn ambitie de vereniging samen met het bestuur en andere leden naar een hoger niveau te brengen. Tot snel!

Sanne Boersma & Evy Liersen

Externe relaties

De ESHPMa is hét platform voor uitwisseling van kennis en ervaring in de zorg, met en voor onze leden. Ik zet mij in om dit platform zo interessant en waardevol mogelijk te maken. In de samenwerking met externe partijen staat waarde toevoegen voor onze leden centraal. Laten we elkaar inspireren en motiveren om de zorg stap voor stap waardevoller te maken!

Activiteitencommissie

ma
ma

Janneke de Vries

Lid

ma
ma

Esra Uysal-Tosun

Lid