Op donderdag 15 april organiseert de ESHPMa een geheel nieuwe activiteit met (helaas) een knipoog naar de huidige realiteit. Dit keer hebben we echter wel een andere soort activiteit, we gaan namelijk een spel spelen! Hierbij zullen we zelf ervaren hoe besluitvorming plaatsvindt in tijden van crisis.

Hoe zorg je ervoor dat jouw strategische belangen worden meegenomen door andere partijen en hoe verkrijg je kennis die je zelf niet beschikbaar hebt in tijden van onzekerheid? Je vervult zelf een belangrijke rol in het beantwoorden van deze vragen!

Tijdens dit spel nemen we jullie mee naar een fictief land waar verschillende instanties bij elkaar komen om zich voor te bereiden op een onbekend virus. Afwegingen en keuzes dienen gemaakt te worden, welke invloed hebben op bepaalde groepen. Als deelnemer speel je een eigen rol en dien je samen met je medespelers tot een besluit te komen, maar let op: de klok tikt door.

Meld je snel aan via de website, er zijn slechts 32 plekken te vergeven. Wij zorgen voor wat lekkers via de post, jij hebt enkel een laptop met internetverbinding nodig.

Praktische informatie:

Wanneer: donderdag 15 april

Tijd: 19:00 – 21:00

Waar: online

Kosten: €12,50

https://shop.eventix.io/6c28ea40-d79b-11e8-b985-b774297ca5e6/tickets