Erasmus School of Health Policy & Management bestaat dit jaar 40 jaar – en dat gaan we vieren met onze alumni! Ter ere van deze mijlpaal nodigt de faculteit ESHPM (voorheen iBMG) samen met alumnivereniging ESHPMa haar alumni van harte uit voor een feestelijk lustrumdiner. Het diner zal in het teken staan van ons lustrumthema Making Healthcare Sustainable.

Avondvoorzitter van het feestelijke diner is Marco Varkevisser (Hoogleraar Marktordening in de Gezondheidszorg bij ESHPM). De avond wordt geopend door Maarten IJzerman (vanaf 1 mei Prodecaan bij ESHPM) en Pernette Gerla (Voorzitter a.i. van ESHPMa). Iedere gang wordt ingeleid door een spreker, die het thema Making Healthcare Sustainable vanuit zijn/haar expertise belicht. De prikkelende bijdragen van de sprekers zullen de toehoorders uitnodigen om aan tafel onder begeleiding van een moderator verder van gedachten te wisselen.

Sprekers

  • Cassandra van den Berg (Programmadirecteur ‘Leven leiden dat je lief is’ bij Florence)
  • Dorie Van Hooff (Senior Adviseur Kwaliteit en Innovatie bij Alrijne Zorggroep)
  • Marjolein Oudshoorn (Programmamanager Gelukkig en Gezond Den Haag)

 

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Vanwege de grote interesse organiseren we een tweede diner in september. We hopen je dan te mogen verwelkomen! Meer informatie volgt.